Hem

För branschaktörer

För kommuner

Skapa konto

Logga in

Markanvisning.se samlar alla byggaktörer på en plats

Nå ut till fler aktörer

Är du osäker på om din kommuns marknadsregister är aktuellt och når ut till rätt byggaktörer eller till alla potentiella samarbetspartners? Eller känner du att matchningen mellan projekt och exploatör skulle kunna bli ännu bättre? Kommunernas val av byggaktör och förutsättningar vid marktilldelning är avgörande för en framgångsrik långsiktig samhällsbyggnadsutveckling. Markanvisning.se ser till att kommunerna kan nå ut till fler på marknaden. En större räckvidd ökar chansen att rätt aktör paras ihop med rätt projekt! Det är gratis för kommunerna att publicera sina markanvisningar på markanvisning.se

Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur ditt marktilldelningsprojekt kan nå ut samt tips på hur du kan utveckla ditt markanvisningsarbete för att attrahera rätt aktör till dig.

Lämna det administrativa bakom er

Inaktuella aktörsregister och dåligt samvete för bristande hantering av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR är nu ett minne blott! När du som kommun blir medlem på markanvisning.se slipper du att handskas med samtal och intressentregister för markförfrågningar – vi samlar aktörer och mark på ett ställe och möjliggör en helt ny kontaktyta. Genom att låta markanvisning.se sköta administrationen av byggaktörer kan du dessutom vara trygg med att personuppgifter hanteras säkert enligt dataskyddsförordningen GDPR.

Lär av andra och utveckla ditt marktilldelningsarbete

På markanvisning.se får du en unik chans att ta del av andra kommuners markanvisningar och se hur de arbetar med tilldelningen av mark. Har du slut på kreativa idéer? Vem vet? Kanske hittar du både motivation och inspiration att genomföra en projektidé som kommer att förbättra kvalitén på samhällbyggnadsutvecklingen i din egen kommun! Undrar du även hur stort intresset är för den nuvarande markanvisningen i din kommun? Markanvisning.se kan erbjuda besöksstatistik så du kan utveckla dina projekt och locka fler i framtiden! Vi kan även erbjuda utvärderingar av era markanvisningsupplägg för att förbättra er till nästa gång.

Missa inte möjligheten att nå ut till fler och rätt byggaktörer, kontakta oss idag.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna vid frågor om plattformen eller om hur Markanvisning.se kan bidra till er fortsatta utveckling.


Telefon till Johan Brisvall:

070-540 54 44

E-post:

[email protected]