Hem

För branschaktörer

För kommuner

Skapa konto

Logga in

Sveriges alla markanvisningar på en plats

1 plats istället för 290

För byggaktörer är det inte alltid helt lätt att hålla koll på Sveriges 290 kommuner och deras marktilldelningsarbete. Markanvisning.se vill göra det enkelt att värdera och prioritera mellan olika projekt och samlar därför alla aktuella markanvisningar på ett och samma ställe! Då kan du som byggaktör sluta att oroa dig över missade möjligheter genom att lämna övervakningen till oss och istället fokusera kraften på de projekt där ni har störst chans att få vinna en markanvisning.

Skräddarsy ditt flöde

Genom att bli premium-medlem kan du som byggaktör anpassa din marknadsbevakning utifrån affärsidé och geografiskt valt fokus. På markanvisning.se kan du sortera projekt efter bolagets affärsidé och få notiser om nyligen tillagda markanvisningar för att skapa goda förutsättningar för ert anbudsarbete. Här kan du dessutom ta del av enklare projektanalyser gjorda av markanvisning.se för att se om just ert bolag är rätt byggaktör. För endast 3000kr /3 månader får du tillgång till det och mycket mer!

Vem fick marken?

Markanvisning.se ser till att alltid följa upp den kommunala marktilldelningen! Efter genomförd markanvisning gör vi det enkelt för dig som byggaktörer med premium-medlemskap att se vem som blivit tilldelad marken. Vi presenterar motivering, pris och länk till politiskt beslut. Vässa din framgångsförmåga och uppgradera ditt medlemskap till premium idag!

Premium

medlemskap

Kontakta oss om ni är en större organisation och vill ha fler premiumkonton, vi skräddarsyr paket efter era behov.

Ingår:

Se alla markanvisningar

Notiser

Skräddarsy bevakningar

Analys av markanvisningar

Vem fick marken?

Vinnande förslag


3000kr /3 månader

Bas

medlemskap

Ingår:

Se alla markanvisningar

Notiser

Skräddarsy bevakningar

Analys av markanvisningar

Vem fick marken?

Vinnande förslag

Helt gratis